2 Lichamen tegen elkaar in de Body to Body massage…

Wanneer een ander persoon je lichaam streelt of je vasthoud dan voelt dat natuurlijk al heerlijk. De warmte van een ander geeft een rustgevend gevoel. Wanneer je het lichaam van een ander zacht over jou lichaam voelt glijden, de aanraking van huid tegen huid dan gaat dit natuurlijk nog een stapje verder. Bij een Body to Body massage voel je meer dan 10 vingers over je lijf kriebelen en strelen. Een ingeolied lichaam glijd over jou lijf. Zacht en warm voel je hoe intens het is. De ultieme sensuele ervaring tijdens een massage. Er bestaat geen afstand meer tussen jou en de masseur en je geeft jezelf volledig over en alle vertrouwen aan de masseur.  Je geeft de masseur de kans om jou een unieke intese ervaring te geven en je waarlijk puur genot te laten beleven door een lichaam over al jou intieme zones te voelen glijden en 4 of 5 erogene zones tegelijk gestimuleerd te voelen worden.

Geweldig hoogtepunt!

De ultieme climax is heerlijk klaarkomen en door de opgebouwde spanning zul je spuiten als nooit ervoren. Er zijn niet genoeg woorden te vinden om het gevoel te omschrijven dat een na een rustig opgebouwde massage, goed kan omschrijven hoe je geilheid brandend word en de onlading als je op zoveel plaatsen tegelijk word verwent dat je het gevoel hebt dat je orgasme vanuit je tenen komt. Teasen dat zolang mogelijk word volgehouden tot het bijna ondragelijk word en er een fontijn van geilheid word veroorzaakt door het heerlijke gespierde lichaam dat door olie heerlijk over jou hele lijf glijd.  
Bij een erotische massage word een hoogpunt gegarandeerd en mag je ook gewoon aangeven als je meer keer een hoogtepunt wilt ervaren, sommige mannen kunnen tijdens de massage die gemiddeld 75 minuten duurt wel 4 of 5 hoogtepunten bereiken. Maar je genot zal onbeschrijfelijk zijn als je het aandurft het teasen en plagen 75 minuten lang vol te houden en pas dan je lichaamssapen te laten exploderen!